Foods Project, Sunway City, Ipoh

entry jalan-jalan cari makan . seronok bila ade geng kaki makan nie . kau ajak je dia pegi makan kat mana-mana, dia terus ok je . iyalah sebab memang jenis kuat makan ! hahaha . baru-baru nie ika dengan kawan ika pegi makan di salah satu cafe yang menarik di Ipoh nie .


memandangkan kami nie malas nak pegi cafe yang jauh, kami just google cafe menarik yang terdekat dengan kami . maka, keluarlah beberapa buah cafe yang menarik perhatian kami . ika dengan kawan ika tu pegi cari cafe nie naik skuter ika tu . dan kami sesat ! kikikiki . last-last kitorang on je lah waze . jumpa jugak akhirnya . padahal dekat je :P



Alamat :
1, Jalan SCI 1/7,
Sunway City Ipoh,
31150 Ipoh, Perak

Telefon :
013-3001678
sebelum kami menjamu mata korang dengan makanan kami, marilah jamu mata dengan pemandangan dalam dan luar cafe nie . cafe nie sangatttt nice hokeyyy ! ika suka :D





 

cantik kan pemandangan dalam dan luar cafe nie ? rasa macam nak pegi lagi ohoiii . nanti kite pegi ye sayang . ehh ehh ehh . ok dah ! jom tengok pulak apa yang kitorang order malam tu . 

 

 



malam tu ika minum Mixed Fruits dan kawan ika tu dia minum Tembikai Laici kalau ika tak silap . dan seperti biasa kami nie memang suka share makanan dan minuman . kikiki . btw, Mixed Fruits tu sedapppp ! serious nie . then, ika order spaghetti . kawan ika tu makan lamb chop . spaghetti licin . lamb chop pon sama licin . itu bermakna ? itu maknanya sedap ! kikikiki

sangat recommended untuk korang . serius sedap . dekorasi cantik . kalau dok kat luar, rasa macam sweet je . hahahaha ! harga pon berpatutan . takde la sampai korang tak mampu bayar . ayokkkk :P

2 comments:

  1. boleh list kan rege x ika?mcm best nnt blik ipoh nak ajak My Yop ler

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga dia ika dah lupa . amik gambar menu haritu pon tak berape jelas . hehehe

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com