Aidil Adha GiveAway by Dyana Hassan

http://minjee08.blogspot.my/2015/08/nak-menang-baju-raya-aidil-adha-cepat.html


kenapa blog Dyana Hassan berbaloi untuk difollow

ini adalah pendapat peribadi ika :

ika rasa blog Dyana nie simple dan sedap mata memandang . takde la serabut serabai nak baca entry di blog Dyana . easy access . sangat senang . ringkas dan padat :)

yang paling ika tertarik ialah kat blog Dyana nie banyak Food Reviews . ika suka food review ! hahahaha . nanti boleh la ika terjah semua food review Dyana . ika pon suka review kedai-kedai makan yang ika penah pegi :)

lagi satu ika suka Dyana punya produk reviews sebab ika suka tengok testimoni dari orang yang pernah pakai produk tu sendiri . and i love shoppinggggg . hahahaha ! tambah pulak shopping online . sekarang nie mula menapak untuk belajar mekap . so, i need this product review :P

blog Dyana sangat ringan . tak berat dengan segala bagai widget . tak macam blog ika yang semua benda ika nak masukkan dalam blog tu . blog ringan, seronok orang nak follow dan baca entry Dyana ^^

Tag :

Tarikh Tutup : 15/09/2015

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com