Wide Shawl | Rose My Honey

done update untuk dress . kali nie nak update untuk wide shawl pulak . ika nie memang dah lama sangat tak pakai shawl . pegi keje pon pakai je tudung bawal tu . senang walaupon kena gosok . kikiki . tapi masa majlis bertunang, ika pakai wide shawl dari Rose My Honey . korang boleh terus ke fb page diorang untuk tengok macam-macam barang yang menarik lagi : https://www.facebook.com/rosemyhoney?fref=ts


ika pakai warna biru turqouise yang soft untuk wide shawl pada majlis bertunang tu . disebabkan dah lama tak pakai shawl, memang agak stress nak kena belit bagai . hahahahaha ! nasib baik ada adik kepada abang ipar dan jugak kakak ika sendiri yang jadi tukang belit dan tukang betulkan tudung . kikiki . kalau tak, memang masam mencuka je lah sepanjang hari .


btw, wide shawl by Rose My Honey nie sangatlah selesa . kain dia lembut sangat tapi senang nak dibentuk . biasanya kalau ika pakai shawl mesti muka jadi bulat . udah la memang sedia bulat, jadi bertambah bulat tapi wide shawl yang nie, ika takde nampak bulat sebab dia tak melekat kat muka . senang dibentuk . sangat comfort :)

kalau korang berminat jugak untuk dapatkan wide shawl nie, boleh la ke page diorang . owner sangat friendly . so, no stress . ok ? :P

8 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com