Spoof Burger @ RJ Boutique Cafe, Ulu Kinta, Perak

entry jalan-jalan cari makan . weeee . kali nie ika nak share dengan korang satu lagi tempat makan yang menarik di Perak yang ika dah singgah . so, jom terjah Spoof Burger @ RJ Boutique Cafe, Ulu Kinta nie pulak . spoof burger nie banyak cawangan dia . kalau tak silap la . yang nie salah satunya .


Alamat :
No 19, Jalan Perdana 2,
Taman Tanjung Perdana,
31150 Ulu Kinta, Perak

Waktu Operasi :
Selasa - Sabtu : 3.00 pm - 10.00 pm
Isnin : Tutup

No Telefon :
019-5076239


sebelum kita tengok menu ape yang ika makan, jom lah kita tengok cafe nie camne . cantik ke idok ? kikiki :P





 

kedai nie selain daripada cafe, juga merupakan sebuah butik . so, sambil korang makan, boleh la korang shopping . eh ! diorang ada menjual pelbagai jenis pakaian wanita, aksesori dan banyak lagi lah .

the menu :)

dah habis jalan-jalan tengok cafe, jom lah tengok apa menu yang ika dengan kawan-kawan ika tu makan malam tu .





kitorang datang cafe nie sebab utama ialah nak try beger warna-warni nie . kikiki . ika try yang warna hijau nie . kawan ika tu pulak try yang warna hitam dan pink . seriously memang sedappp sebab daging burger tu bukan macam daging yang korang selalu beli burger tu . yang nie dagingnya homemade . takde la bentuk bulat cantik je macam beger yang kita selalu makan tu . hahahaha ! so, memang rasa lah daging tu . memang sedap .

dah dua kali ika makan kat cafe nie sebab spoof burger nie . sedap baq hang . datang Ipoh, jangan lupa cari Spoof Burger nie :)

5 comments:

  1. woww meriahnya beger..colorful nye roti2 tu..kat KL xde ke kedai ni..huhhuu

    Life is great to be a humble person

    ReplyDelete
  2. KENA AJAK yop g la..

    p/s:suke tgk entry pasal mknan dkt blog ika sebab smua tmpt kat ipoh.yop plak meme org ipoh, blur bila blik ipoh xtau nk g mn

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe . akak balik ipoh, boleh calling2 ika :P

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com