Restoren Mecca Tower, Meru Raya, Ipoh

entry jalan-jalan carik makan . walaupon ada seketul je gambar makanan . hahahaha ! sebelum gerak balik ke Kuantan, singgah makan di Restoren Mecca Tower, Meru Raya, Ipoh . first time ke restoren itu . restoren ni betul-betul dekat dengan Mydin . malam tu ika nak balik Kuantan naik bas . so, sementara nak tggu naik bas, isi perut dlu :P

sebelum pindah ke Ulu Kinta, ika pernah la menyewa di sekitar Meru tu tapi tak pernah pulak perasan ade restoren nie . yang ika perasan ada lah KFC kat situ . hehehehe



dah masuk restoren mecca, makanya makanannya nama susah nak sebut . hahahaha . last-last suruh je si pengajaknya yang pilih nak order apa . kite tak pandai nak sebut . kikiki


makanannya boleh tahan la sedap . sedap sungguh . sungguh haih tak tipu . first time makan makanan camni . ehhh . btw, terima kasih yang sudi bawak p makan kat restoren nie . terima kasih yang sudi belanja makan makanan nie . terima kasih ye . lain kali belanja lah lagi . wakakakaka :P

8 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com