Oldtown White Coffee, Brickfields, Kuala Lumpur

disebabkan kami bermalam di My Hotel @ KL Sentral dan masa tu bulan puasa, so kami decide untuk makan kat Oldtown White Coffee yang berdekatan dengan hotel tempat kami menginap tu . kami nie jenis malas nak berjalan jauh-jauh . hahahahaha :P


Alamat :
No 1, Tingkat Bawah,
Jalan Tun Sambathan 4,
50470 Brickfields,
Kuala Lumpur .

No Telefon : 03 22739876


sebelum decide untuk makan kat Oldtown White Coffee nie, kitoranga ada lah jugak tanya yang jaga kaunter kat hotel tu mana kedai makan yang terdekat . senang untuk kitorang cari untuk bekalan sahur pulak . tanya je . tapi peginya tak . last-last makan je kat Oldtown White Coffee nie . dekat dan selesa .

disebabkan kami penat berjalan seharian di bulan puas, maka kami mulalah order air yang banyak dan makanan yang akan mengenyangkan kami sampai ke pagi . ehhh :P

jom tengok apa yang kami makan di Oldtown White Coffee ^^




sangat menyelerakan kan ? hahahaha . ika dengan kawan ika yang sama-sama kuat makan . haaaa . elok sangat lah kamu berdua nie berkawan . kuat makan, kuat berjalan dan kuat bekerja . errrr .


lepas dah berbuka puasa tu, kami p cari barang kejap kat kedai yang berdekatan tu . pastu mulalah kami jumpa deretan kedai masakan melayu kat situ . hahahaha ! nak cari makanan untuk sahur tapi dah tapau siap-siap kat Oldtown . kikikiki . kitorang balik bilik terus terbongkang tido . hewwwww .

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com