My Hotel @ KL Sentral, Kuala Lumpur

entry jalan-jalan . entry kali nie ika nak share dengan korang salah satu hotel yang korang boleh check in bila korang di Kuala Lumpur . hotel nie berhampiran dengan KL Sentral . bulan puasa yang lepas, ika teman kawan ika cari barang untuk raya . 

disebabkan kitorang berjalan sakan sehari suntuk, so, kami decide untuk balik Ipoh keesokan harinya . malam tu kami bermalam di My Hotel @ KL Sentral nie . kitorang redah je lah cari hotel sekitar KL Sentral nie . tawakal je lah masa tu .

bukak google . search hotel berdekatan dengan KL Sentral . then, call Kak +AyueJean AJ . tanya dia pasal hotel . kikiki . Alhamdulillah kami berjaya jumpa hotel tu :P


Alamat :
No 51-53, Jalan Thambipillay,
Brickfields, KL Sentral,
50470 Kuala Lumpur

Telefon :
03-22748000


kitorang check in haritu dah pukul 5ptg lebih kalau ika tak silap . check in jap lepastu terus turun cari kedai untuk berbuka puasa . dan sebelah My Hotel nie ada Oldtown White Coffee . memang tak perlu lah nak jalan jauh cari kedai makan . lagipon memang banyak kedai makan berhampiran My Hotel nie .

 


bilik yang kami amik tu ok la . selesa . boleh lah untuk bergolek malam tu . wakakaka . ruang pon nak cakap sempit, takde la sempit sangat . hehehe . selesa la bagi kami berdua .

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com