Mini Karnival Usahawan Orang Asli Zon Utara | 28 Mei 2015

walaupon dah berbulan-bulan lamanya program nie, tapi ika nak jugak update . sekarang dah tak sempat nak update on the spot macam dulu-dulu . sekarang nie jenis peram dua tiga bulan dulu baru update . sebab memang takde masa pon nak update . bila dah ade masa free sikit, update banyak-banyak yang mana ada tu .


so, meh la ika update program yang ika terlibat iaiti Mini Karnival Usahawan Orang Asli Zon Utara yang diadakan di Mydin Mall, Bandar Meru Raya, Ipoh bermula pada 28 Mei 2015 sehingga 31 Mei 2015 .





karnival nie diadakan bertujuan untuk promot produk-produk yang dihasilkan oleh usahawan orang asli . macam-macam produk yang ada seperti madu, barangan kraf dan banyak lagi . ika malas nak taip panjang-panjang, meh la tengok gambar-gambar sekitar program nie untuk tarikh 28 Mei 2015 . semua gambar nie kredit pada JAKOA Negeri Perak dan Kedah :)






antara perkhidmatan dan aktiviti yang diadakan :)





antara persembahan yang dipertontonkan :)




nie baru untuk hari pertama . hahahaha ! so, next entry adalah untuk hari kedua pulak .

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com