Makan @ Dataran Ipoh

entry jalan-jalan cari makan . kali nie ika nak bawak korang semua ke Dataran Ipoh pulak . kat Dataran Ipoh nie ada banyak deretan kedai makan yang dibuka pada sebelah petang sehingga lewat malam . ika dengan kawan ika haritu singgah makan di salah satu gerai yang ada kat situ . 

disebabkan kat situ banyak sangat gerai makanan, jadi korang boleh pilih la yang mana satu korang nak . walaupon ika nie dah selalu sangat pegi Dataran Ipoh nie tapi tak semua gerai tu ika dah try . ika kalau dah biasa dengan gerai yang tu, mesti nak makan dekat gerai yang sama je . hehehe

jom tengok makanan yang kami order untuk haritu .






banyak kan makanan kami ? hahahahaha ! padahal makan untuk dua orang je . kuat makan kami nie :P


*budak kat atas nie cakap dia model blog nie . hahahaha :P

korang kenalah pandai cari gerai yang sedap . kat situ kan banyak gerai makanan . ada yang sedap, ada yang boleh la . kikiki . tapi kalau perut dah lapar, semua pon jadi sedap .

6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com