Majlis Persaraan Pengarah JAKOA Negeri Perak dan Kedah

done update entry untuk Mini Karnival Usahawan Orang Asli Zon Utara, sekarang nak update untuk Majlis Persaraan Pengarah JAKOA Negeri Perak dan Kedah pulak . majlis persaraan nie diadakan dengan tema baju jersi pasukan bola Negeri Perak . hehehehe . sekali sekala lain sikit temanya .

our boss :)

and his wife . heeee

masuk je kat parking, guard tanya ada majlis apa ramai pakai jersi bola . kahkahkah ! dia perasan rupanya ramai orang pakai jersi bola walaupon masa tu bukan ada perlawanan bola pon . kredit gambar JAKOA Negeri Perak dan Kedah .


baru je sampai pintu masuk, dah ade orang amik gambar . haruslah beronok-ronok . hahahaha ! walaupon sampai time orang dah penuh dalam hall tu :P




the emcee :)

bacaan doa :)




ucapan oleh Timbalan Pengarah ^^


ucapan oleh Pengarah ^^


sebelum berakhirnya majlis, kitorang bergambar kenang-kenangan bersama boss . bila tengok balik gambar nie, macam pasukan bola sepak pulak . hahahaha ! :P


last but not least, gambar ika dengan boss . kikiki .


dear boss, terima kasih sebab percayakan ika boleh buat kerja yang ika tengah buat sekarang nie walaupon mula-mula tu cuak jugak bila diberi tanggungjawab untuk buat tugas sekarang nie . tapi sekarang dah mula seronok . hahaha ! ika doakan semoga boss sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan moga dilimpahkan rezeki . hehehe . 

Selamat Maju Jaya dan Selamat Bersara boss ! ^^

3 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com