Teluk Batik, Lumut, Perak

balik dari Lumut, ika dengan kawan ika singgah pula ke Teluk Batik . sebelum nie ika dah penah sampai kat Teluk Batik nie tapi ika tak pernah sampai di pantai nya . so, nie kira first time la ika sampai kat pantai di Teluk Batik . masa kitorang sampai tu, solat Asar siap-siap, lepastu beli aiskrim, lepak tepi pantai . ouchhhh ! seronok . hahahaha :P




best betul dok di tepi pantai nie . angin . syok je rasa . hahahaha ! lama jugaklah dok kat tepi pantai nie sambil dok tengok orang mandi manda . ehhhh . memang ramai la masa ika pegi tu sebab hujung minggu kan . so, memang ramai la orang spend masa dengan family :)


then, kitorang pegi berjalan-jalan kat sekitar Teluk Batik nie . cantik dah kawasan sekitar nie . besttt !





dah penat berjalan-jalan sakan, kitorang gerak balik ke Kampar . hari pon dah gelap masa tu, so kami pon pulang je lah . lagipon jarak Lumut - Kampar agak jauh . memang kena gerak awal la . Alhamdulillah, satu hari yang seronok di Lumut . nanti nak datang lagi . weeeeee :P

till then,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com