Sample Libresse

sample libresse nie dah lama sangat-sangat dah ika dapat . baru sekarang nak update . ika saje je isi yang untuk dapatkan sample libresse tu . lagipon ika memang pengguna libresse pon . suka tengok iklan dia . ehhh :P

buat pulak alamat office . barang nie pulak sampai seketul camni . hahahaha . segan ? biar je lah . tak jangka pon sebenarnya akan dapat jugak sample nie . lagipon rasanya dah lama ika isi form yang untuk dapatkan sample tu .



itulah rupa sample yang ika dapat . ika dapat dalam 6 sample semuanya tapi satu pon belum try . hahahaha ! sebab rasa macam sayang pulak nak try . warna warni . comey :P

kalau korang nak dapatkan jugak sample libresse nie, boleh la isi form kat laman web libresse kat sini : http://www.livelibresse.com.my/whatslibresse.html . semoga berjaya ye korang :P

meh ika tunjuk satu-satu ketul pulak yang ika dapat tu :)

 
                       Maxi Night Secure Wings                                              Maxi Night Wings

 
                                Maxi Wings                                                     Slim Liner Longer & Wider



 
                              Super Slim Liner                                                                 Slim Liner


itulah 6 sample pad yang ika dapat . warna warni kan ? hahahahaha . bila dapat tu rasa macam comel pulak benda nie .

till then,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com