Rose Centre @ Kea Farm, Cameron Highlands

hari nie nak update entry sepanjang ika dengan family kakak ika pegi jalan-jalan ke Cameron Highlands . so, kita mulakan dengan Rose Centre @ Kea Farm, Cameron Highlands . untuk ke Rose Centre nie, korang masuk lorong dari jalan utama kat Kea Farm . ada macam pasar yang orang dok jual-jual barang tu, so, masuklah ikut jalan tu sampailah hujung . korang akan jumpa Rose Centre nie .


Alamat :
Rose Centre Sdn. Bhd.
P.O. Box 3, 
Post Office Brinchang,
39100 Cameron Highlands.

Tel & Fax : 605-4962989
E-mailrosectr@po.jaring.my


untuk masuk dalam Rose Centre nie, bayaran adalah RM5 bagi dewasa dan RM2 bagi kanak-kanak . kitorang tak masuk kat dalam pon haritu . just bergambar kat luar sahaja memandangkan kitorang tengah tunggu adik kepada abang ipar .








kalau korang nak tahu apa yang menarik di Rose Centre @ Kea Farm, Cameron Highlands nie, bolehlah berkunjung ke laman web nie http://www.cameronhighlandsinfo.com/attraction/rose_centre/ . kitorang singgah kejap je kat Rose Centre tu . lepas tu terus pegi check in bilik .

till then,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com