Restoren Sate Kajang Hj Samuri, Restoren Jejantas Sungai Buloh

entry jalan-jalan cari makan . ewahhh . sebenarnya nak promote dekat korang satu restoren nie . untuk penggemar sate macam ika nie, sangatlah direkemenkan untuk singgah . Restoren Sate Kajang Hj Samuri . tapi yang nie kat dalam Restoren Jejantas Sungai Buloh . balik dari meeting, singgah jap makan kat sini :)


Alamat :
Shop Lot S-14-SB, S-16-SB & S-18-SB,
Sg Buloh Overhead Bridge Restaurant (OBR),
Lebuhraya Utara Selatan,
46000 Sungai Buloh,
Selangor

GPS : N 03°11.356′ E 101°35.196′

No Telefon : 03-6156 9204


Waktu Operasi :
Isnin - Khamis : 11.00am - 12.30am
Sabtu - Ahad : 11.00am - 1.00am
Jumaat : 3.00pm - 1.00am




sebelum nie ika dah pernah singgah Restoren Sate Kajang Hj Samuri yang dekat Kajang tu . nak baca, boleh ke entry yang nie http://www.nooratikahramli.com/2014/08/sate-kajang-hj-samuri.html . as usual, sate nya sangat sedap . kikiki . harga pon berpatutan . lagi pulak tempatnya strategik la bagi ika . sebab tu kan perhentian . semua pon ada . so, for sure la ramai yang singgah kat perhentian :P

till then,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com