Photo Finish 18h Liquid Foundation | Catrice Cosmetics

nak promote satu produk . tapi tak tahu la elok ke tak untuk korang . ehh . setakat nie ika pakai ok je lah lagi . Photo Finish 18h Liquid Foudation . ika pegi la satu kedai nie untuk beli foundation ika memandangkan foundation ika yang lama tu dah habis . nak taknak memang kena beli . 

so, bila dah sampai kedai, cari punya cari memang tak jumpa . pastu tanya lah promoter kat situ . dia cakap memang dah takde stok T_T . then, dia suggest la pakai produk yang nie . mula tu macam berbelah bagi jugakla nak beli sebab tak pernah tengok pon produk nie sebelum nie . masa tu tawakkal je lah .



ika rasa dah sebulan lebih ika pakai produk nie . setakat hari nie masih lagi ok . takde la tanda-tanda dia nak protes kulit muka ika nie . hahahahaha . jangan buat hal dah la . jenuh nak baikpulih semula nanti . ehhh


dan inilah hasil bila pakai produk nie . takde la terus flawless bagai . dah nama pon foundation . alas je lah kan . takmau bagi nampak parut . wuwuwu . itu pon jenuh tenyeh . wakakakaka :P

bila dah lama pakai barulah akan mula serasi . mula-mula pakai tu, rasa macam tak sesuai la, tak best la . macam-macam rasa ada . bila dah lama-lama pakai, baru rasa ok . harapnya ok sampai ke sudah la . hahahaha

till then,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com