Nasi Bamboo Sungai Klah, Sungkai, Perak

dah lama tak buat entry jalan-jalan cari makan . hehehe . ini pon entry tertangguh . tapi nak update jugak . sebab ika nak suggestkan untuk korang kedai makan nie . entry nie sepatutnya sebelum puasa lagi ika update tapi memang tak sempat langsung nak update ape-ape :'(


Alamat :
Nasi Bamboo Sungai Klah,
Simpang Felda Sungai Klah,
35600 Sungkai,
Perak

No Telefon :
017-5167592 / 016-4508964

Coordinate : 
N3° 59.004 E101° 19.180



so, apa yang menarik dengan kedai makan nie ? yang menariknya ialah kedai nie menyediakan nasi yang diisi dalam buluh beralas daun . lepastu nasi tu akan dikukus semula bagi menaikkan aroma dan rasa bila kite makan nanti . nie first time ika jumpa nasi dalam buluh . terujaaa . hahahaha !

jom tengok antara menu yang kitorang makan haritu . pulun sakan la makan haritu :P









sape-sape yang sukakan makanan ala-ala kampung dan yang inginkan kelainan, bolehlah singgah di Nasi Bamboo Sungai Klah nie . serius memang sedappp :)

till then,
xoxo

1 comment:

  1. hehe dah pernah makan kat sini last month mase pg hotspring .. balik tu singgah.. not bad to try

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com