Hotel Emerald Point, Cameron Highlands

ika gerak dari Ipoh dalam pukul 10-11pagi camtu la kalau tak silap . naik bas kat Medan Kidd . harga tiket ika lupa . kalau tak silap dalam RM8.50 . hehehe . dalam masa 2jam lebih camtu la untuk sampai ke Tanah Rata, Cameron Highlands . manakala family kakak ika pulak gerak dari Pasir Mas, Kelantan . so, diorang jumpa ika kat Tanah Rata la . lepas tu kitorang check in .


Hotel Emerald Point
019-3357798

kitorang bermalam di Hotel Emerald Point, Cameron Highlands . hotel nie salah satu hotel bajet yang ada kat Cameron Highlands . ika booked awal-awal hotel nie memandangkan kami ke sana pon time hujung minggu . so, memang penuh la . kalau korang nak tengok senarai hotel bajet yang lain, boleh ke blog yang INI :)

btw, owner hotel nie sangat friendly . bilik ika dapat haritu RM95 satu malam . bilik tu ade tingkap ye . boleh tengok pemandangan kat luar dan takde aircond . sebab ape takde aircond ? sebab cuaca kat Cameron Highlands sejukkk . dah tak perlukan aircond . hehehe .

dalam bilik tu ada cerek elektrik, ade water heater, tv lcd . dan dekat dengan pasar malam Brinchang . semua cukup kalau setakat korang nak tido satu malam :P sorry sebab takde gambar dalam bilik tu untuk tunjuk . sampai je kami terus terbongkang . hahahaha . 


 till then,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com