Haniya Embroidery Dress - Blue | Nile.com.my

nak promote satu online shop . tapi ika rasa ramai dah tahu pasal nile.com.my nie . so, ika nak kongsi la apa yang ika shopping kat nile.com.my tu . kalau korang perasan dalam entry BFF's Wedding tu, ika pakai satu dress warna biru . dress tu ika beli dalam nile.com.my . sebenarnya bukan ika yang beli . ika mintak tolong kawan ika yang belikan .


pilih punya pilih dalam nile.com.my tu, maka berkenanlah ika kat dress nie . nama dress nie Haniya Embroidery Dress - Blue . harga masa ika beli tu RM 62.09 . bagi ika berpatutan la sebab ika sangat puas hati dengan dress tu bila dah sampai . dress nie material dia thick chiffon . kain dia tak panas . serious best . bila pakai tu, dia terletak elok je :P


kalau korang nak tengok dress nie kat nile.com.my, boleh la klik link kat atas tu tapi yang atas tu warna dia lain . yang warna macam ika nie rasanya dah habis stok .





camni la rupa dress tu bila ika si ketot pakai . wakakakaka . dress nie ika dah mintak tolong makcik sebelah rumah potong bawah tu sebab labuh sangat . itupon nampak labuh lagi kan ? lepas tu acah-acah pakai heels . hahahaha :P sebenarnya banyak pilihan kat nile.com.my nie . service pon ok . harga bagi ika memang murah . so, apa lagi, jom shopping ! ^^

till then,
xoxo

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com