Haniya Embroidery Dress - Blue | Nile.com.my

nak promote satu online shop . tapi ika rasa ramai dah tahu pasal nile.com.my nie . so, ika nak kongsi la apa yang ika shopping kat nile.com.my tu . kalau korang perasan dalam entry BFF's Wedding tu, ika pakai satu dress warna biru . dress tu ika beli dalam nile.com.my . sebenarnya bukan ika yang beli . ika mintak tolong kawan ika yang belikan .


pilih punya pilih dalam nile.com.my tu, maka berkenanlah ika kat dress nie . nama dress nie Haniya Embroidery Dress - Blue . harga masa ika beli tu RM 62.09 . bagi ika berpatutan la sebab ika sangat puas hati dengan dress tu bila dah sampai . dress nie material dia thick chiffon . kain dia tak panas . serious best . bila pakai tu, dia terletak elok je :P


kalau korang nak tengok dress nie kat nile.com.my, boleh la klik link kat atas tu tapi yang atas tu warna dia lain . yang warna macam ika nie rasanya dah habis stok .





camni la rupa dress tu bila ika si ketot pakai . wakakakaka . dress nie ika dah mintak tolong makcik sebelah rumah potong bawah tu sebab labuh sangat . itupon nampak labuh lagi kan ? lepas tu acah-acah pakai heels . hahahaha :P sebenarnya banyak pilihan kat nile.com.my nie . service pon ok . harga bagi ika memang murah . so, apa lagi, jom shopping ! ^^

till then,
xoxo

2 comments:

  1. cntik warnanya..t yui try shopping kat nile plak lah.. tgk hrga ok juga

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com