Garfield

pakcik sebelah rumah ika nie ada la kucing nie . masa ika mula-mula pindah kat situ, tiap kali dia dengar je pintu rumah tu, terus dia datang rumah ika . kadang tu terlepas pandang, dia masuk dalam rumah . ika nie memang penakut kat kucing . bila dah masuk dalam rumah tu, mulalah panggil orang lain tolong amik . hahahahaha :P

sebenarnya ika taktahu kucing nie nama apa, so, ika panggil la nama dia Garfield sebab masa first time ika jumpe dia, terus teringat kat Garfield . ika tengok pon dah macam lebih kurang Garfield je . hehehe





sekarang nie, kalau nak pegi site visit ke pegi mana-mana ke mesti dia dok ikut . bila ika tunggu orang datang amik, dia pon dok la kat tepi tu tunggu sekali . ika nak la jugak pegang tapi macam takut . hehehehe . bila lah eh dapat pegang kucing . errr . bila lah rasa takut kat kucing nie nak hilang :'(

till then,
xoxo

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com