Cemara Inn Guest House, Kota Bharu

hujung bulan 4 yang lepas, BFF ika kawen . so, ika dengan kawan ika yang lain bermalam di Cemara Inn Guest House di Kota Bharu . Cemara Inn nie sebenarnya dalam 5 minit je jalan kaki dari rumah ika . hahahahaha ! tapi disebabkan rumah ika tu bilik tak banyak dan masa tu ika balik dengan bakal tunang ika, so kepadatan di situ . lagi pulak ika kena amik kawan ika lagi 2 orang yang datang dari Shah Alam . 

Alamat :
Cemara Inn Guest House
4848-C, Jalan Dusun Muda,
15200 Kota Bharu,
Kelantan


so, ika mintak tolong kakak ika booked bilik di Cemara Inn nie . kami amik dua bilik . satu bilik untuk bakal tunang ika . then, satu bilik untuk ika dan BFF ika lagi dua orang . bilik bakal tunang ika harga dia RM 50.00 boleh la muat dua orang . dan bilik kami pulak RM 60.00 untuk tiga orang .

gambar kat bawah nie bilik yang ika dengan kawan dok . bilik yang bakal tunang ika tu dok, ika tak amik pon gambar :P





kat sini, parking lot dia sangatlah luas . memang takyah risau tempat nak park kete korang . sebenarnya Cemara Inn nie satu bijik rumah banglo . kalau korang nak tengok gambar banglo tu camne, boleh la ke blog diorang . memang besar dan sangat luas . kat tingkat bawah ada ruang tamu, kat tingkat atas pon ada ruang tamu . tandas pon ada kat setiap bilik . kalau korang nak sewa sebijik banglo nie pon boleh :)

till then, xoxo










No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com