Bharat Cameron Valley Tea House, Cameron Highlands

destinasi kami seterusnya sepanjang di Cameron Highlands ialah Bharat Cameron Valley Tea House . ini adalah ladang teh yang mana bagi ika sangatlah besar .tapi seriously cantik ohoiiii pemandangannya . kat Cameron Highlands nie ada banyak ladang teh sebenarnya . so, atas korang la nak pegi yang mana satu . family ika pilih untuk pegi yang nie . kalau korang nak pegi yang ladang teh dalam filem Ombak Rindu tu, yang tu nama dia Ladang Teh Boh Sungai Palas .


Alamat :
Batu 34, Jalan Besar,
39000 Cameron Highlands,
Pahang

No Telefon : 05-4911133

http://bharattea.com.my/bharat3/


so, macam biasalah . kami pegi time hujung minggu dan sememangnya memang ramai orang . kami terpaksa park nun jauhh di sana . hewhew . tapi gigih jugak nak pegi . hahahahaha ! so, jomlah tengok pemandangan di Cameron Valley nie :P




btw, ladang teh nie memang luas sangat . so, korang pegilah sejauh mana pon korang nak pegi . ehhh . kitorang haritu jalan dekat-dekat je sebab dah malas . jauhhh kot kalau nak berjalan ke dalam tu . lagi pulak bawak budak dua orang tu jenuh la nak berdukung bagai . laluannya pon faham-faham la kan macam mana . dah nama pon ladang teh .

dan disebabkan laluan dia ade yang menurun dan menaik, so ika nak suggestkan kat korang supaya hati-hati sebab jalan tu agak licin . masa kami pegi haritu, dah tengok orang terjelepok jatuh . maybe sbb tak dapat nak stabilkan diri . macam menggelongsor .




selamat bercuti ye korang :P

till then,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com