BFF's Wedding | Basya & Dzul

dah masuk tiga bulan kot kawan baik ika nie kawen tapi sekarang baru nak update . kikikiki . hujung bulan 4 bff ika nie kawen . nie bff ika sejak di UiTM Machang, Kelantan . dah 7 tahun kot kami berkawan . kitorang siap ada nama BFF | ADIB .

A : Ain
D : Didie
I : Ika
B : Basya

Ain, Didie, Ika, Basya

yang nie wedding B . kalau ikut turutan tarikh lahir, memang Basya yang paling sulung, lepas tu D, I dan A . so, next wedding sape pulak ? :D

wedding Basya nie kat Pengkalan Chepa . ika dah pernah la sampai rumah Basya nie dalam 2, 3 kali jugak la . haritu Basya kawen tu bakal tunang ika yang drive . ika jadi co-pilot *la sangat . hahahaha ! ika pon sebenarnya ingat-ingat lupa jalan nak masuk rumah Basya . tapi syukur sangat dah tak sesat sebab almost setiap simpang tu ada signage . heeee



pejam celik pejam celik . tak sangka kitorang nie dah umur 25 tahun . rasa macam baru je daftar masuk uitm . ehhh :P masing-masing dah bekerja . dan sebenarnya dah ramai kawan se'uitm' dengan ika yang dah kawen . tapi bila bff sendiri yang kawen, rasa macam alaaaaa . . . basya dah kawen dah . wuwuwuwu


dear Basya,ika doakan Basya bahagia selalu disamping suami tersayang . ika sentiasa doakan kebahagiaan Basya sekeluarga . mudah-mudahan Basya akan dapat baby yang comel-comel, dikurniakan keluarga yang bahagia, diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki selalu . semoga kekal bahagia sehingga akhir hayat . 

**btw, rindu Basya sangat-sangat :'(

till then,
xoxo

1 comment:

  1. semoga menjadi keluarga yang sakinah mawadah warohmah amiiin ...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com