Shaklee

Shaklee . ape yang ika nak share tentang Shaklee ? first, ika tak jual shaklee . hehehe . memandangkan ika ade satu blog khas untuk join segala bagai giveaway dan contest, makanya ika pernah la dapat hadiah vitamin Shaklee nie .

walaupon ika tak pernah pon try vitamin dari Shaklee nie bukan sebab tak percaya ke ape . sebab ika memang jenis yang susah makan supplement yang jenis tablet . bukan supplement je ika susah nak makan, ubat biji dari hospital pon gigih meraung dulu nak telan satu tu . hahahahahaha !


bila dah dapat hadiah nie, ika pon tak pasti ika akan makan atau tak . btw, ika dapat 2 vitamin Shaklee nie dari dua orang yang berbeza . sungguh, ika tak jangka pon akan dapat hadiah vitamin Shaklee nie :P

teringin nak makan tapi entahla sampai sekarang masih belum berjaya untuk telan . pray for ika :P

till then,
xoxo

3 comments:

  1. wah, wah, wah, bestnya dapat hadiah splment.. vit c shaklee tablet dia ya amat besar, hehe.. shad pernah try, sebb penah dpt hadiah jugak.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  2. Makan bnda ni kne konsisten. Mai dlu makan bcomplex hbs 2 botol je. Mmg bagus utk kesihatan tp bila selera makan mai naik n berat naik mai stop. Risau. Hee

    ReplyDelete
  3. vit c bguutk kulit ika..cuba la..:)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com