Genting Skyway, Genting Highlands

lamanyeee baru nak update entry ika pegi Genting Highlands ! hahahaha . dah berkulat ika peram entry nie . tapi nak update jugaklah walaupon seciput . alang-alang ika dah ada kat Genting Highlands, ika ikutlah geng-geng nie pegi jalan-jalan kat indoor punye di Genting Highlands nie .

kitorang gerak dari hotel lepas makan malam . dari hotel kitorang gerak naik kete then  pegi ke tempat yang nak naik cable car tu . kitorang naik sebelah malam . so, takde pape pemandangan yang menarik untuk dihayati selain daripada malam yang gelap gelita . hahahaha ! :P

Alhamdulillah, ika bukan jenis yang gayat pada ketinggian . ika cuma takut pada hantu 'jadian' . hahahaha . ika ikut geng-geng nie . sekali diorang pegi masuk rumah hantu . ika awal-awal dah cakap yang ika taknak masuk rumah hantu sebab ika memang takut benda-benda camtu . waaaaaaaaaaaa . pasrah masuk jugak :(



thanks for the great memory walaupon guwa ditertawakan berdekah-dekah ! hahahahaha ! lepas nie memang tak laaa ika nak masuk rumah hantu lagi . orang yang menyamar jadi hantu tu lagi menakutkan dari hantu . diorang nie lagi tahu kita nie takut, lagi diorang dok pekena . haihh la hantu jadian T_T

btw, ade jugak kenangan kat Genting Highlands :P

till then,
xoxo

6 comments:

  1. 44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..



    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  2. last kite pergi genting masa umur 6 tahun kalau tak silap. hehe for sure byk perubahan kan kak?

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com