favourite !

nampaknya owner blog nie dah mula abaikan blog . kikikiki . seriously memang tak sempat dah sekarang nak mengadap benda nie . nak curi-curi masa untuk update pon tak sempat . asyik keje je memanjang T_T

banyak benda yang nak diceritakan dalam blog nie . cuma masa yang takde . ke hulu ke hilir . masuk ofis pon jarang-jarang . bile masuk ofis, tak sempat pon nak curi-curi update blog . keje menimbun . blerghhh . tapi seronok ! hehehe


dalam pada dok ke hulu ke hilir tu sempat lah jugak merasa nasi kerabu since balik Kelantan pon mesti kejap je . tak sempat nak merasa nasi kerabu nie bila balik kampung . ade sekali tu ika site visit belah-belah gerik . so, dapatlah merasa nasi kerabu nie . seriously memang sedappppp sangat ! bukan kerana ika terlalu lapar masa tu . tapi memang sedap . malangnya ika lupe nama kedai tu . hahahaha ! :P

till then,
xoxo

6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com