Bengkel Penyelarasan Penerbitan Laporan Tahunan JAKOA 2014

dah dua minggu lebih tak update blog . seriously memang tak sempat langsung . makanya, blog nie mulalah bersawang . wuwuwu . blog kesayangan yang mula terabai . sape nak jadi admin blog nie ? tolong update untuk ika . hahahaha :P


so, kali nie ika nak share pengalaman ika berbengkel di Genting Highlands . first time sebenarnya jejak kaki ke Genting Highland . so, selama kat sana, kami menginap di Awana Genting Highlands . yang tu nanti la ika review lain kali . heeee


disebabkan satu negeri hanya hantar dua orang wakil dan partner ika pulak lelaki, so agak membosankan la masa kat sana . udah la ika nie jenis susah nak berkawan dengan orang . masalah malu tu ya ampunnnn bila entah nak hilangnya . rasa nak menangis je kat sana sebab takde kawan . hahahaha ! 

bila dah bosan tu mulalah call ketua unit . p mengadu bla bla bla . dah macam mengade kat kakak . nasib la ketua unit pon layan je lah ade anak buah camni . finally, setelah berjam-jam kebosanan, ika dah dapat kawan . hahaha ! dapatlah peneman sementara nak habiskan bengkel tu .

 roomate ;)

balik dari bengkel, sambung balik jadi pemalu . hahahaha ! pemalu la sangat ika oiii :P so, selama 3 hari 2 malam berkampung kat Genting Highland tu untuk siapkan laporan tahun 2014 . ika pon baru je belajar buat laporan tahunan tu sebenarnya . hehehe . so, memang dah macam tak membantu pon ika nie . kesian kat partner ika tu . dok siapkan . ika tukang bebel je :P


till then,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com