Random CPUV . terima kasih NUFFNANG

dah lama tak update mengenai cpuv di blog ika nie . yes . sangat lama sebenarnya . dan ika dah pon delete segala bagai entry mengenai cpuv yang ika update selama nie . ika sudah tidak mengira lagi berapa cpuv setiap kali ade cpuv baru yang masuk . kenape ? biarlah menjadi rahsia ika . ewahhhh :P


dalam pada tak update pasal cpuv tu, ika check jugaklah earning ika kat nuffnang . sajalah kan nak tengok perkembangan . blog nie pon dah terabai sejak ika terjebak dengan segala bagai segmen, contest dan giveaway kat blog satu lagi . kikiki . seronok pulak join benda macam tu . dapat ramai kawan baru .

kalau korang tengok gambar kat atas tu, cpuv yang tengah 'On Going' tu adalah dalam 15 ketul . banyak kan ? dan kalau korang perasan, semuanya cpuv yang sama . jadi double . ada satu cpuv je yang tak double . korang jangan tanya ika kenape jadi macam tu sebab ika sendiri pon masih tertanya-tanya . hehehe

berita menyedihkan bagi ika bilamana check nuffnang yang sebelum nie hilang . ika lupa ika letak kat mana . check tu yang ika cashout tahun lepas . saja nak peram dulu . hahahaha . sekali hilang terus haaaaa . doakanlah moga ika dapat jumpa balik check ika tu walaupon nilai nya tak seberapa tapi berbaloi la dengan usaha ika selama nie membangunkan blog yang makin lama makin goyah ditelan arus . hahahahaha ! ayat kemain :P

till then,
xoxo

8 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com