#Nuffnang8irthday | INVITATION

minggu lepas dapat emel dari Nuffnang . ye . minggu lepas lagi . tapi baru sekarang nak update . den sibuk sangat haih sekarang nie . ke hulu ke hilir . so, curilah masa kejap update blog yang dah terabai nie .


Event details:
Date : 21st March 2015
Time : 10am – 2pm

Nuffnang invite untuk join Nuffnang 8 Birthday . so, event tu akan berlangsung pada 21 Mac which is esok la . hahahahaha ! dan event tu ada tema pakaian ye . dengan bertemakan 1960s' Fashion, ika rase mesti meriahhhh . nak pegi tapi alahai macam rushing pulak ika rasa .

lagi pulak ika seriously tak pernah pon join mana-mana event yang Nuffnang anjurkan walaupon dah bape kali dapat invitation . kikikiki . memang la rasa macam nak pegi tapi segan . ehhh . tengok la camne nanti . ada rezeki, jumpa lah ika kat sana :P

btw, Happy Birthday Nuffnang . baru je ika cashout tadi .

Love,
xoxo


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com