Pemenang SEGMEN : Bloglist www.nooratikahramli.com

last update blog 29 Januari yang lepas . almost a week tak update blog nie . kuikuikui . aku sudah tidak punya masa seperti dahulu . dicampur pulak dengan rasa malas yang membuak-buak . kalau difikirkan, banyak benda yang nak disharekan dalam blog nie .


so, baru-baru nie ika ade buat segmen yang tak berapa nak segmen sangat tu . hahahaha ! disebabkan tak sempat nak promote bagai segmen tu, so yang join pon 7 orang . disebabkan tak ramai yang join, so ika decide untuk masukkan 7 orang yang join tu dalam bloglist ika kat blog nie . senarai yang join, boleh klik SINI :)

bloglist tu korang boleh scroll kat bawah sekali blog nie . ade bloglist SUPERWOMAN dan SUPERMAN . hahahaha ! kat situ ada semua blog yang ika suka . ika dah masukkan lagi 7blog tu kat bloglist tu jugak . thanks untuk semua yang join tu :)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com