Jejak Kasih

kemain tajuk . jejak kasih la sangat . hahahaha . baru-baru nie ika ke Tapah . dok rumah kawan ika . then, teringatlah kat sorang kawan lama ika nie, Ira . kawan mase plkn tahun 2008 . terus ika whatsapp dia . tanye dia kot dia free kan ? boleh la jumpa .

sebelum nie kitorang dah banyak kali plan nak jumpa tapi mesti tak menjadi . so, jangan plan . hahahaha ! nak jumpa, mesej, terus jumpa . senang . karang kalau plan mesti tak jadikk lagik .

so, haritu ika dengan kawan ika nie pegi breakfast sama-sama kat pekan Tapah tu . sebenarnya kawan ika nie dari Bidor . sweet kan kami pegi breakfast sama-sama . kikiki . dah lama sangat tak jumpa . dalam 6 tahun jugak la . hewwww . ika rase macam lama giler kami sembang kat kedai makan tu . hahahahaha !

   

lepas makan, kami cari port untuk amik gambar . ewahhh . sana sini haaa kami cari port . faktor cuaca yang tengah panas masa tu . nie lagi satu masalah kami time amik gambar . masing-masing taknak bagi nampak gemuk . yang kawan ika tu dah sah-sah la dia kurus . yang ika nie, posing la camne sekalipon mesti nampak gemokkkk . sighhhh . 

bila upload dalam fb, semua dok cakap ika gemok . terharuuuuu sangat . hahahaha . misi kuruskan badan . ehhhh

till then,
xoxo

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com