Dragon Blade | Movie 91

nak review movie yang ika baru je tengok . kali nie tengok movie cina plak memandangkan mase tu mood raya cina . ehhh . lagipon masa kami pegi tengok wayang tu, takde movie yang best untuk ditengok . so, tengok je lah movie nie sementara tunggu nak balik :P

DRAGON BLADE


SINOPSIS :

Jackie Chan stars as Huo An, the commander of the Protection Squad of the Western Regions during the Han Dynasty. He is framed for a wrong he did not commit and is enslaved. Meanwhile, a Roman general is on the run after his mission of rescuing the Prince and escapes to China. These heroic duo soon meet each other in the Western Dessert and embark on a thrilling journey together.





nak cakap tak faham, faham lah jugak sikit-sikit storyline movie nie . tapi ika rase macam complicated sikit . lagipon dalam nie ada banyak bahasa .nanti nak kena tengok sekali lagi kot baru boleh faham . hehehe

till then,
xoxo

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com