D'Kafe Restoren Makanan Barat & Steamboat, Tapah

jalan-jalan cari makan . sampai ke Tapah ika jalan-jalan cari makan . hahahaha . cuti Thaipusam haritu ika ke rumah bff ika kat Tapah . so, dia bawak ika pegi makan kat D'Kafe @ Tapah nie .


Alamat :
No 56, Jalan Baldwin 2,
Pusat Perniagaan Baldwin,
Tapah, Perak

No Telefon :
019-6055560

Waktu Operasi :
2.00pm - 11.00pm

https://www.facebook.com/DKafe.Tapah

first time makan kat sini . so, meh la ika review sikit . korang boleh tengok menu diorang kat SINI :)


    

DK Chicken Chop :)

malam tu ika dengan bff ika tu kitorang order makanan yang sama je . dah masing-masing memang tengah lapar . so, makan je lah terus sebelum balik rumah . yang ika makan haritu ialah DK Chicken Chop . seriously chicken chop dia sedapppp sangat . licin habaq hanggg ika makan . hahahahaha ! ika suka dia punya kuah tu . sangat sedap . cukup rasa . ewahhh . 

so, ika syorkan la untuk korang singgah makan di D'Kafe Restoren Makanan Barat & Steamboat, Tapah nie . harga pon berpatutan :)

till then,
xoxo

4 comments:

  1. Replies
    1. noor atikah ramli kedai D'kafe restoren makanan barat & teamboat di ttup perniagaannya

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com