Cosmoderm : Second Year

tahun nie adalah tahun kedua ika pakai produk Cosmoderm nie . Alhamdulillah . setakat nie takde la alahan ape ke kan dengan produk nie . nak buat camne lagi kan . kulit sensitif benor . kalau tak sesuai, terus direjectnyaaaa . huhuhuhu 

ika start pakai produk nie Julai 2013 . so, sekarang dah masuk 1 tahun 7 bulan ika pakai produk nie . gigih kauuuu ika kira . hahahahaha ! selagi takde efek tak elok kat muka nie, haruslah teruskan setia dengan Cosmoderm .

hujung bulan 1 yang lepas, ika ade order Cosmoderm nie lagik . ika memang beli secara online semua produk Cosmoderm nie . nie dah masuk kali keempat kalau ika tak silap la kan . ika biasanya akan beli banyak terus . buat stock . hehehe . sebab malas dah nak keluar cari bila dah habis . so, better beli banyak terus .

dan perangai ika lagi satu ialah ika suka try produk lain yang Cosmoderm keluarkan . ika beli sikit-sikit . try je lah kan . so, yang paling baru ika try gel magic tu pulak . macam bestttt je :D


bila barang dah sampai, punyalah terkejut ika sebab ika tengok banyaknyaaa free gift ika dapat . hahahaha ! yang dalam gambar kat atas nie, kalau korang perasan yang kecik-kecik tu free gift . itu pon ika dah bagi kat ofismate ika jugak . dan yang botol kuning hitam tu pon free gift jugak .


seriously ika memang puas hati dengan cosmoderm nie . walaupon kulit ika tak flawless lagi tapi better than yang sebelum pakai cosmoderm . jerawat lama pon dah hilang . tinggal parut jerawat je lagi . itupon dah makin kurang . yeayyy ! sekarang, kalau taknak pakai bedak pon, okey je . sebab ika sangat pemalas sebenarnya . hahahahaha ! lepas cuci muka, taruk moisturizer tu. terus rasa bestnyaaaa . kikiki

till then,
xoxo

2 comments:

  1. Muda muda ni elok la jaga muka. Tak la cepat kedut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulaa . harapnya makin elok dan elok la lepas nie .

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com