Ais Krim Pasu Jati Corner, Kota Bharu

sebelum gerak balik Ipoh dari Kota Bharu, ika singgah kedai kawan ika kejap . makan ais krim pasu . maklumlah dah lama teringin makan ais krim pasu nie . selalu dok tengok orang post pasal ais krim pasu . kali nie, ika try sendiri lah pulak . kuikuikui .



bas pukul 9.00 malam . kami sampai kat kedai tu dalam pukul 8.30 malam . hahahaha ! order cepat-cepat . makan pon cepat-cepat sampai tak habis . punyalah kalut nak ke stesen bas lagik .supaya tak kempunan nak makan ais krim pasu, paksa kakak bawak pegi makan ais krim pasu jugak walau pon tahun masa tu dah lambat sangat . hahahahaha :P

budak eksaited nak makan aiskrim :P

btw, ais krim nie sedap . dan yang paling penting, ais krim nie bukan betul-betul dalam pasu tu . diorang letak dalam bekas plastik dulu, then baru masukkan dalam bekas pasu tu . mula-mula ika tengok orang post pasal ais krim dalam pasu nie, ika dok bayangkan ais krim tu betul-betul dalam pasu . memang penuh la satu pasu tu . hahahahaha . tapi ais krim pasu nie dah banyak versi . macam-macam pesen ada .

Kedai Makan Jati Corner nie berhadapan dengan Maybank di Jalan Sultan Yahya Petra . kat sini bukan ada ais krim pasu je, macam-macam makanan lain pon ade . ade jugak ais krim pulut pauh, ais krim kelapa dan banyak lagi :P

lepas nie ais krim ape pulak ye ? :)

till then,
xoxo

6 comments:

  1. saya tak pernah lagi makan aiskrim pasu ni T.T

    ReplyDelete
  2. seronok nya anak2 makan ice cream pasu heheh

    ReplyDelete
  3. sedap kan? ramai duk tayang tapi k lily tak jumpe lagi nak cari ka mane la

    ReplyDelete
    Replies
    1. haippp kak lily . kat kl banyak kot orang jual .

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com