WhatsApp Web

semalam dok scroll kat fb tu tiba-tiba nampak la news pasal whatsapp nie dah update baru . dah boleh link terus kat desktop . so, ika terus bukak ika punya whatsapp . kihkihkih . saje la kan nak testing . sebab sebelum nie penah la ika try buat yang kena install bagai software tu kat pc tapi hampeh tak menjadi .


bila dah update whatsapp kat fon tu, korang akan nampak ada penambahan baru yang macam ika buat kat bawah nie dalam kotak yang kaler merah tu . 'WhatsApp Web' .


pastu korang terus ke link https://web.whatsapp.com/ kat pc korang . nanti korang kena scan qr code kat web tadi tu . untuk scan qr code tu, korang tekan la kat WhatsApp Web kt fon korang tadi tu . nanti dia akan link terus ke pc korang :)


then, jadi la camni . hehehehe . barulah puas hati nak whatsapp . screen besaqq . hahaha . sekarang nie kan pape pon mesti nak pakai whatsapp nie . kan ? so, meh la kita ber'whatsapp' . ehhh  

till then,
xoxo

6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com