Wechat & Instagram | Deleting the Photos and Status

since last week, ika dah mula delete semua status dan gambar ika di Wechat dan Instagram . sikit demi sikit ika delete status tu semua . rupanya dalam pada ika dok delete status dan post ika di Wechat, ade la beberapa kawan ika yang perasan benda tu . diorang cakap makin lama makin sikit post ika tu . 

 @ikapukpuk

ingatkan takde orang perasan . mungkin diorang curious kot sebab ika pakai gambar DP camtu kat Wechat . hahahaha . ika ade je lagi kat Wechat tu walaupon pakai dp camtu . errr . 

di Wechat tu ade la ika update satu status . itu paling latest dan ika biarkan status tu dok senyap-senyap kat situ . disebabkan status itu, ramai kawan-kawan ika yang mula bertanya pada ika . mula whatsapp dan call tanye apa yang terjadi sebenarnya . 


sama la jugak dengan apa yang ika dah buat kat Instagram ika . ika dah delete gambar dalam ig ika . yang tinggal hanyalah gambar kasut dan kaki . ehhh . baru ika sedar yang selama nie ika suka amik gambar camni . ika masih aktif di ig walaupon dah banyak gambar ika delete . lepas nie followers ig ika hadap je lah gambar camni . hahaha

bila keadaan nie menimpa ika, barulah ika sedar akan beberapa perkara . kadang kita tak sedar kita dah banyak salah . dah banyak buat orang terasa hati dengan kita . ika rase dengan delete semua nie, ika makin lega . biarlah apa yang berlaku pada masa lalu tu, berlalu tanpa perlu ika toleh ke belakang lagi .

*sekarang nie dalam usaha delete status kat fb pulak . hahahaha :P

till then,
xoxo
 

6 comments:

  1. kadang-kadang kan ika
    akak ada terfikir nak private blog bila tiba masanya nanti

    ReplyDelete
  2. good luck. keep istiqamah.. bila menjejak hari tua kita akan sedar yang banyak perkara lalu yang tak patut kita lakukan. tapi tak bermakna kita terlambat untuk memperbetulkan. keep strong

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam perkenalan,

    KAdang2 kita lakukan kesilapan tanpa kita sedari..Semoga hari esok akan jadi yang lebih baik dari hari ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam dan salam perkenalan :)

      Inshaallah . terima kasih ^^

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com