SEGMEN : Bloglist www.nooratikahramli.com

disebabkan dah lama sangat tak buat giveaway ataupon segmen kat blog nie, makanya rasa lain macam sikit lah bila nak segmen nie . last ika buat giveaway tahun 2012 . giveaway untuk kad raya . so, lebih kurang 2 tahun jugak la dah tak buat . 

hari nie ika nak buat satu segmen kat blog ika nie . segmen yang sangat simple . cara nak join pon sangat simple . dan semua pon boleh join . ika akan sediakan 4 bloglist kat sidebar blog nie nanti . untuk berapa lama bloglist tu nanti ? maybe sepanjang tahun 2015 nie :)


cara untuk join :

1. Buat entry tajuk SEGMEN : Bloglist www.nooratikahramli.com

2. Copy banner kat atas tu dan backlink ke entry nie .

3. Dalam entry, korang bagitahu nak dok dalam bloglist mana . 

PARENTING BLOG
PERSONAL BLOG
TRAVEL BLOG
BLOGSHOP

4. Komen url entry anda di entry nie sahaja .

5. Terserah pada korang nak follow ataupun tak blog ika :) 
 

*senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa .


till then,
xoxo

11 comments:

  1. join :)

    http://www.naniena.com/2015/01/segmen-bloglist-wwwnooratikahramlicom.html

    ReplyDelete
  2. saya join segmen tikah..

    http://khudri2337.blogspot.com/2015/01/bloglist-wwwnooratikahramlicom.html

    ReplyDelete
  3. kategori health blog atau info blog takda. hehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah laaa . aiyokkk mcm mane boleh lupa nie :D

      Delete
  4. Join !

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-wwwnooratikahramlicom.html

    ReplyDelete
  5. Saya join
    www.irrayyan.com/2015/01/segmen-bloglist-wwwnooratikahramlicom.html

    ReplyDelete

  6. join :)

    http://myimpiannaad.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-wwwnooratikahramlicom.html

    ReplyDelete
  7. http://mynameishafizah.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-wwwnooratikahramlicom.html

    ReplyDelete
  8. follow http://cikanggur10.blogspot.com balik

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com