Roadtax & BR1M

dari semalam lagi pakat dok update pasal BR1M . disebabkan tahun lepas ika tak dapat, so untuk tahun nie takde la ika mengharap sangat since tahun lepas tak layak . wuwuwu . tapi still dok kemaskini jugakla kan tempoh hari . mana tahu ade rezeki .

then, semalam check akaun . tengok duit BR1M nie dah masuk . macam tak sangka pulak tahun nie ika dapat . hahahaha ! btw, terima kasih . heeeee


kebetulan roadtax motor pon dah nak expired . maka duit nie gunalah untuk perbaharukan roadtax motor tu dan baiki motor since motor ika dah mula buat hal takboleh nak start . itu je pon harta yang ika ada . nak taknak memang kena baiki . duit brim nie habis kat motor sahaja . hahahaha !


tapi takpe la kan . janji motor dah sihat dan yang paling penting, roadtax tak mati . kalau motor sihat tapi roadtax mati pon masalah jugak kan ?


till then,
xoxo

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com