Kenny Rogers Roasters, Berjaya Times Square

hari kedua terakhir di Kuala Lumpur sebelum gerak balik ke Ipoh . habis sudah cuti ika untuk tahun 2014 . so, ika dengan sepupu ika keluar lah cuci mata . mulanya nak pegi cari baju kat Kenanga Wholesale . habis pusing satu Kenanga tu tapi baju tak beli-beli pon . hahahahaha . lepas tu, kitorang gerak ke Berjaya Times Square pulak .

kat BTS nie, kitorang cari kedai makan . dah penat pusing, haruslah isi perut pulak . cari kedai ayam penyet tak jumpa . last-last kitorang jumpa Kenny Rogers Roasters . hehehe .

 


 

meh tengok ape yang kitorang order di Kenny Rogers Roasters nie :)





 Kenny Rogers Roasters nie salah satu restoren favourite ika . seriously ika memang suka makan kat KRR nie . makanan dia semua best-best . hahahaha ! kalau korang nak tengok lagi banyak makanan lain yang ika pernah makan di KRR nie, boleh ke blog travel ika : http://mrsrongoks.blogspot.com/ :)

till then,
xoxo
 

4 comments:

  1. Assalammualaikum...

    emmm... sunguh menyelerakan... tiba2 lapar bila tgk makanan yang menyelerakan nie...

    mselim3

    pls: visit sini tgk kekawan.. ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..
      hehehehe . thanks sudi singgah sini :D

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com