Halfmoon by Qaseh's Shawl

balik kampung baru-baru nie dapatlah ika merasa tudung baru fully sponsored by future kakak ipar . dapatlah 3 helai tapi ika nie bukan pesen suka pakai shawl mahupon halfmoon . awal-awal dulu memang tersangat rajin belit situ, belit sini . sekarang, tudung bawal sajolahhh . kikiki



sebenarnya, future kakak ipar ika nie ade buat bisnes dengan member dia . diorang jual shawl secara online la . sebelum nie pon memang ika pernah dah promote diorang punya shawl . kali nie ika promote lagik . untung dapat bakal adik ipar camni . kan ? :P

but then, lepas dah dapat tu, ika peram la dulu seminggu dua . hahahaha ! takde keyakinan nak pakai shawl dan jugak halfmoon nie . tapi last week, ika decide untuk try salah satu yang ika dapat tu . ika mula dengan halfmoon . halfmoon nie senang sikit .


kebetulan time tu kakak ika ada bagi baju kurung warna hijau kat ika . tapi tudung bawal warna hijau ika awal-awal sudah dirembatnya . maka, takde la tudung bawal warna hijau untuk ika pakai dengan baju kurung tu . sebab tu, ika decide untuk pakai je lah kan dengan halfmoon baru . sekali sekala melaram, apa salahnya . ehhh 

ika memang tak suka pakai yang belit-belit sebab akan nampak pipi macam kuih pau tu . mencikkk . hahahaha ! tapi Alhamdulillah ika dapat bertahan pakai camtu sampai ke petang . ewahhh . kalau tak, mahu free hair hari tu . ehhhh ! tak mungkin sama sekali . paling tidak pon, ika akan bertukar jadi mak jemah . errr

btw, halfmoon nie senang nak bentuk . lagi satu kalau ringan je kainnya . so, boleh la buat macam flip hair tu tapi versi flip halfmoon . hahahahaha ! tapi serius memang best . takde la ika rase rimas ke hape . kalau korang nak beli, terus ke fb page diorang tu . ok ? selamat menghabiskan duit ! kikikiki

till then,
xoxo

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com