Doa

mungkin ade yang dah tahu yang mama ika sedang sakit . yes . sakit . tapi sakit ape ? sebenarnya mama ika tu ade darah tinggi . once, dia stop amik ubat darah tinggi tu, so kena lah strok . dan ini adalah kali ketiga mama ika kena strok . tiap kali kena strok, tiap kali tu dia akan berurut . tapi ika rase kali nie macam makin teruk . 


minggu minggu minggu lepas ika ade lah balik kampung . sempatlah merasa jaga mama ika kat hospital walaupon ika tahu ika bukan anak yang boleh diharapkan untuk jaga mama . but still ika usaha untuk jaga mama ika . biarlah orang nak cakap ape sebab bagi ika orang hanya mampu bercakap tapi tak pernah usaha untuk melakukannya .

dan ika tak mintak banyak pon dari korang . ika just nak mintak korang doakan kesihatan mama ika beransur pulih . itu sahaja . terima kasih semua .

till then,
xoxo

6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com