Cute Owl by Keraih Lengan Kuazue

baru-baru nie ika ada join satu giveaway kat blog ika yang satu lagi tu . yang mana blog tu memang khas untuk ika join segala bagai giveaway . Alhamdulillah, ade jugak rezeki untuk ika menang salah satu giveaway yang ika join tu iaitu Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com . dan ika dapat hadiah yang ditaja oleh Keraih Lengan Kuazue . jom tengok ape yang ika dapat . heeee


comel kan owl nie ? hahahaha . ika ingatkan kecik je sebenarnya owl nie . tapi bila dah sampai, mak haihhh besar jugak owl nie . dah tu comellll pulak . terus bawak balik rumah . kalau kecik, ika nak je suruh dia kawan dengan minion kat sebelah tu . nie dah besar, kenalah ika bawak balik rumah . buat peluk time tido . besttt !

meh ika kenalkan korang dengan owner Keraih Lengan Kuazue nie . ika panggil dia Kak Zue . senang sikit . hehehehe



"We specialize in embroidering and sewing craft as gift / signature items and we do receive customize craft order for embroidering and sewing in personal or bulk order"

Kak Zue nie ade jual macam-macam kat blog dan jugak fb page dia . so, kalau korang nak tengok, boleh terus klik link kat atas tu . antara barang yang Kak Zue buat ialah sulam bantal, sulam patches, sulam nama dan banyak lagi lah . ataupon kalau korang nak sulam pape, bagitahu je Kak Zue . Inshaallah Kak Zue akan usaha .

untuk sebarang pertanyaan, korang terus ke fb page Kraf Tangan Kuazue . jangan risau untuk bertanya sebab Kak Zue nie sangatlah peramah orangnya . Inshaallah :)

till then,
xoxo

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com