3 Sekawan

entry tahun 2014 yang masih berbaki . tak sempat nak update untuk tahun 2014 . so, ika update tahun 2015 . hahahaha ! baru-baru nie ika lepak sekali lagi dengan geng PLKN ika . kebetulan ika dah apply cuti awal-awal untuk krismas . then, ika balik rumah makcik ika kat KL . dapatlah keluar dengan diorang sekali lagi .

kitorang keluar jalan-jalan pada cuti Hari Krismas . lepas dua orang kawan ika nie datang amik ika, kitorang terus g Mid Valley . itupon berbekalkan maps . hahahaha . kami masih belum arif dengan jalan di Kuala Lumpur . harap maklum :P


tiket untuk tengok movie dah booked awal-awal . tapi disebabkan kitorang sampai terlalu awal, makanya berpusinglah kami dalam Mid Valley tu . ika pon tak pasti la dah bape pusingan kami buat . lepas dah penat pusing tu, si mamat dua orang nie dah mula lapar . teman diorang sat makan di Carl's Junior .

 

lepas dah habis makan tu, kitorang terus gerak ke GSC . tengok movie Night at the Museum . yang tu nanti ika review next entry . habis je tengok movie tu, kitorang pusing Mid Valley nie sekali lagi . kali nie masa untuk amik gambar 

 



seronok sungguh diorang nie tengok bunga kat Mid Valley . ehhh . tapi memang cantik pon bunga-bunga kat Mid Valley masa tu . dah macam taman bunga pulak . terujaaaa habaq hang ! :P


see ! betapa happynya ika dapat keluar jalan-jalan . dapat tengok wayang . dapat tengok bunga . dapat kira bunga . hahahahaha ! dear Ariep dan Ba'a, nanti kita keluar jalan-jalan lagi tauuu . seronok ! hehehehehe

till then
xoxo
 

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com