3 Blog 1 Owner

ika dah ade blog nie since 2010 lagik . tapi masa tu ika start dengan blog yang nie la . masa tu pakai url http://ikapukpuk.blogspot.com . then, tahun 2013, ika tukar kepada domain http://www.nooratikahramli.com . officially pakai nama sendiri . selama nie korang hanya tahu pasal blog yang nie saje kan ? so, meh la ika kenalkan korang dengan 2 blog ika yang lain :)



blog ika yang kedua nie, header macam kat bawah nie . kalau korang nak tengok, boleh klik link kat bawah header tu . 
 


blog MR & MRS Rongoks nie sebenarnya ika create bulan Nov 2010 lagik . tapi time tu ika gunakan blog nie untuk ika join segala bagai contest, giveaway dan lucky draw tu semua . aktif la jugak masa tu sampai la hujung tahun 2011 . then, ika stop . terus fokus kat blog utama . memang masa tu ika lupakan terus blog kedua nie .

baru-baru nie, ika try login semula blog kedua nie . and yes ! berjaya login . ingat-ingat lupa password nya . then, ika renovate la ape yang patut kat blog tu . memang ika dah delete semua entry yang ika join giveaway tu semua . and ika decide untuk jadikan blog kedua tu sebagai travelog ika .

dan header tu pon sebenarnya header untuk blog utama yang dibuat oleh blogger Wan Hazel . ika pakai kejap je . then, tukar kepada yang sekarang nie . so, ika pakai la semula header tu untuk travelog ika . hehehehe
 



next, meh ika kenalkan pulak korang dengan blog ketiga ika . blog ketiga nie ika create baru sangat lagi . saje lah gatal tangan p create blog nie pada 31 Disember 2014 . blog nie ika create bertujuan untuk ika join segala bagai giveaway yang blogger lain anjurkan . ika malas nak campur adukkan giveaway nie kat blog personal ika tu sebab yang utama tu lebih kepada kehidupan peribadi ika .

dan kalau korang bukak link blog ketiga ika nie, korang dapat tengok betapa rakusnya ika join segala giveaway yang sedang berlangsung sekarang nie . hahahaha ! ika rase macam nie lebih praktikal . satu blog just untuk giveaway sahaja . takde la ika pening nak tengok bile giveaway tu habis . sape yang menang . and bla bla bla . 

template blog nie asalnya daripada travelog ika dengan Kak Ayue tapi since blog tu dahpon ika delete sebab memang takde update sangat pon . so, ika pakai semula template nie untuk blog ketiga . just ubah here and there . template nie design oleh blogger Aimi :)


no worry, Inshaallah ika akan cuba curi masa untuk handle ketiga-tiga blog ika nie . lagipon macam blog travel tu, ika sekarang tengah throwback semula tempat yang ika penah pegi . so, memang dah schedule awal-awal benda tu . hehehehe :P

happy blogging ! :)

10 comments:

  1. patutlah nmpk blog akk yg no dua tu tadi. ingat akak tukar header ke. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha . nie mesti nampak kat twitter :P

      Delete
  2. wowww eqahhh ni memang blogger berjaya tauuuu..smpai 3 blog ni.

    ReplyDelete
  3. wahhh ada 3 blog saya yg satu blog je pun tak mampu nak handle lastly bersawang jugak hehehehe :D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com