2100 Posts

tahun 2015 adalah tahun ke 5 ika dalam dunia blog nie . sepanjang 5 tahun berblog nie, ape yang ika perasan adalah jumlah entry di blog ika dah masuk 2100 posts . tak sangka sebenarnya sampai banyak tu ika dok menaik entry kat blog nie . apa la yang ika tulis sampai 2100 posts tu . errr


walaupon pageviews tak semegah mana, tapi nak jugak taip entry . seronoknya menjadi sebahagian dalam dunia blog . berapa ramai kawan yang ika dah dapat melalui blog nie . ika harap tahun 2015 nie dapatlah ika handle ketiga-tiga blog ika tu walau sesibuk mana dengan kerja . Inshaallah .

bila baca semula entry lama-lama, ade yang sampai tergelak-gelak ika baca . kelakar dengan apa yang ika sendiri tulis . kadang terfikir yang macam mane ika boleh dapat idea untuk tulis entry camtu . ehhh . kalau korang perasan, ade entry yang gambarnya dah takde sebab kebanyakan gambar ika dah delete . wuwuwu . takpe la . janji entry tu ade . hikss

till then,
xoxo

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com