Welcome 2000 !

pejam celik pejam celik, dah 2000 followers blog ika . terkejut . sebab tak aim pon nak dapat follower sampai 2K . dapat 1K pon dah gembira sangat . dalam masa 4 tahun dalam dunia blog nie, ika dapat 2000 followers . kira satu pencapaian la untuk ika memandangkan blog ika nie suam-suam kuku sajo . hahaha :P

update pon sekali sekala . kadang tu siap-siap schedule kan dah entry in case tak sempat nak update . bukan sepanjang masa boleh nak mengadap blog nie . dulu lain la sebab kerja takde la sesibuk sekarang . tu yang dulu memanjang je dok update blog .


ika nak review la sikit blog followers ke 2000 blog ika nie . btw, terima kasih ye sebab sudi singgah dan follow blog ika nie . dah lama ika tak review blog sebenarnya . dulu rajin sangat dok review blog . sekarang, dah takde masa . kena pandai curi-curi masa nak update blog .



nama followers ke 2000 nie ialah Hajar Ashikin . nak berkenalan dengan dia, boleh la ke blog Hajar terus . senang sikit . ika nak cerita lebih pon, ika tak sempat lagi nak berkenalan dengan Hajar nie . ada masa nanti kite berkenalan eh Hajar . heee 

till then,
xoxo

8 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com