TERSENARAI ! GIVEAWAY JOM SIHAT BERSAMA HAZAMIE SOUQ

baru-baru nie ika ada join satu giveway kat blog nie . dah lama sebenarnya tak join giveaway sebab serius memang takde masa nak mengadap . lagi pulak tak sempat nak check keputusan . kot nanti terlepas ke ape kan . sementara masa yang ada nie, ika join la jugak giveaway yang simple . 

Alhamdulillah, ada jugak rezeki ika untuk menang hadiah dari giveaway GIVEAWAY JOM SIHAT BERSAMA HAZAMIE SOUQ . saje lah bukak blog pakai phone . just view blog . tak sign in pon . so, ika tak tahu la pulak Kak Hani dah hantar komen untuk bagitahu ika salah seorang yang menang . 

 

ika dapat tahu sebab saje lah kan view blog Kak Hani kot lah Kak Hani dah announce pemenang . then, nampak entry pengumuman pemenang tu . terus la check kot ada tersenarai . sekali tengok ada nama ika . mula tu tak percaya . pastu try la tekan link kat nama tu memang direct ke blog ika . hahaha . terus whatsapp Kak Hani :D



thanks Kak Hani sebab sudi pilih ika untuk salah seorang pemenang tu . serius memang tak jangka sebenarnya . ayat hari tu pon macam merapu je tapi ikhlas tulis . kikiki . tulisan dari hati . ewahhhh . btw, thanks again Kak Hani dan salam perkenalan ye kak :)
till then,
xoxo

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com