Taman Rekreasi Gunung Lang, Ipoh, Perak

amik cuti dari bekerja sebab bff ika ade kat rumah ika . so, ika bawak la bff ika tu pegi jalan-jalan kat Taman Rekreasi Gunung Lang, Ipoh . ika rase nie kali ke 4 atau 5 ika ke taman rekreasi nie . semuanya pegi dengan orang yang berlainan . hehehe

kalau kawan-kawan ika datang Ipoh, tempat nie la yang ika selalu bawak diorang singgah . sebab taman rekreasi nie cantik ! then, yang part best bile kena naik bot . walaupon sekejap, tapi best :)



untuk naik bot ke Taman Rekreasi Gunung Lang, korang kena beli tiket dulu . untuk dewasa, harga tiket RM 3 dan untuk kanak-kanak pulak RM 1.50 . murah je . jom lah tengok gambar yang sempat kitorang snap kat taman tu :P
 














hampir sejam kot ika dengan kawan ika kat sana . puas kitorang pusing satu taman rekreasi tu . cuaca hari tu agak panas la . tak hujan . so, seronok lah jalan-jalan kat sana . hehehe . nak balik, kitorang kena tunggu bot lagik . weeee




selamat tinggal Gunung Lang . till we meet again . lepas nie sape pulak kan ika nak bawak pegi Gunung Lang nie :)

till then,
xoxo

6 comments:

  1. Hurm bila plak nak bawa Kak Ty pergi ni?

    ReplyDelete
  2. pernah sekali je pergi..waktu field trip :D

    ReplyDelete
  3. sama macam Iola..pernah p skali je time field trip. Eqah, kalo nak p dr ipoh ke gunung lang, eqah drive o nek public transport?

    ReplyDelete
  4. drive . kalau public transport, jauh ain nak berjalan plak . kikiki

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com