selepas 6 Tahun

selepas 6 tahun . yes ! selepas 6 tahun baru ika jumpe balik kawan-kawan PLKN ika . hahahaha . lamanya alahai . itupon sebab diorang buat group whatsapp . so, dapatlah contact diorang kat dalam tu . kitorang set time elok-elok . then, sempatlah jumpe 2,3 orang masa ika kat Kuala Lumpur haritu .

dalam pukul 3 lebih camtu, ika gerak ke Berjaya Times Square untuk jumpe kawan ika yang sorang nie . BTS nie dekat je dengan rumah makcik ika . so, jalan kaki je lah ke sana . ika tunggu je lah kat LRT Hang Tuah tu . then, baru gerak ke BTS .



sampai je BTS tu, dapatlah tengok giant christmas tree . besaqqqq ! dah la cantik pulak tu . teringin nak amik gambar kat situ tapi segan punya pasal, simpan je lah keinginan tu :P
 
 

sementara tunggu yang lain sampai, ika dengan kawan ika tu sempat pegi tengok wayang citer The Hobbit ! hahahaha . sempat kauuuu . ye lah . yang lain nak datang malam . kitorang pon ape lagi kan . tengok je lah wayang . sebelum tu, pegi melantak kat KFC tu dulu :P

habis tengok wayang, walaupon tak habis sepenuhnya pon kitorang dah keluar wayang tu . kikikiki . kitorang gerak ke LRT Hang Tuah untuk jumpe sorang lagi kawan PLKN nie . dia dah ade kat lrt tu . and yes ! jalan kaki lagi . semangat nak kurus . ewahhhh .
 
 
BOB !

then, tunggu lagi sorang . hehehehe . lepas tu baru kitorang gerak ke Axis Avenue untuk sesi karaoke . ika memang tak karaoke la . harap maklonggg . hahahaha . sekali je kot ika karaoke . itupon kat kampung orang asli dan time takde orang . lalalalala . suara tak sedap kenalah nyanyi sorok-sorok .



     




habis sesi diorang karaoke, kitorang pegi makan pulak . lepak pulak lah kat kedai makan . habis semua cerita zaman plkn tu dulu keluar . nasib baik cerita pasal ika takdak . sebab ika senyap sangat masa kat plkn dulu . ehhhh . pape pon best sangat dapat jumpe diorang haritu . nanti jumpe lagi ye :P

till then,
xoxo

8 comments:

  1. seronokkan bila dapat jumpa dengan kawan kawan lama :)

    ReplyDelete
  2. wah, ada kawan time plkn. baguslah macam tu merapatkan ukhuwah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. plkn dh lama berlalu . nie baru sempat jumpa balik .

      Delete
  3. Hai, nak ajak semua visitor especially tuan punya blog melawat blog baru saya ini di http://kampunggadgetonline.blogspot.com.

    Saya promote pelbagai jenis aksesori telefon, gadget & sewaktu . silalah singgah.

    ReplyDelete
  4. Wahhh sonok nya eqah wat reunion plkn! huuu already 6 year dah. me never met kawan plkn dah 6 tahun la ni.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com