Restoren Fuziah (Nasi Ayam Bazar Bulat 1980), Cawangan Meru Raya, Perak

nak review kedai makan untuk korang . kali nie ika nak syorkan Restoren Fuziah (Nasi Ayam Bazar Bulat 1980), Cawangan Meru Raya . sebenarnya Restoren Fuziah nie banyak cawangan . yang ika try nie dekat Meru Raya . yang main branch dia ika tak pernah pegi . lagi pulak nie first time ika try Nasi Ayam Fuziah . hiks . sebelum nie dok dengar je pasal restoren nie .


Restoren Fuziah
(Nasi Ayam Bazar Bulat 1980)
Cawangan Meru Raya

Alamat :
Adni Cafe and Restaurant
No 5, Jalan Meru Bistari B3,
Medan Meru Bistari,
30020 Ipoh, Perak

No. Telefon :
019 5604872
014 9408420 

balik dari Mini KUD, ika dengan kawan dah lapar sangat . kitorang cari kedai makan sekitar Meru tu . last-last jumpa Restoren Fuziah nie . apa lagi kan . try je lah makan kat kedai tu . lagipon masa kitorang sampai tu, hujan dah mula turun .
 
 
Laila yang kuat makan -_-

so, meh la tengok apa yang kitorang order :)
 
 
Milo Float

 
Jus Tembikai

 
Milo Tabur

 
Nasi Ayam Fuziah

 
Nasi Goreng Cina

seriously ika suka Nasi Goreng Cina nie . sedappp sangat ! serius . tak tipu pon . yang Nasi Ayam Fuziah tu kawan ika yang try . macam sedap . dia makan sampai licin . sedap la gamaknya . hahahaha ! lain kali nak try menu lain pulak . kalau boleh nak try semua . heeee . korang pon kena cuba ! :D

haritu kitorang dok kat kedai tu agak lama . sebab hujan turun lebat sangat . tak berani nak redah . biasanya kitorang redah je kalau hujan tak berapa nak lebat . haritu, pasrah je dok kat kedai tu . hujan lebat sangat .

till then,
xoxo

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com